Traiteur

 

TRAITEUR

April/mei

 

HAPJES

*perskopje van garnalen /avocado

*zacht gegaarde zalm /geitenkaas/aubergines

*gazpacho van tomaat/aardbei/Sichuan

€9.00

MENU

SALADE VAN GEBAKKEN WITTE ASPERGES

Gebakken nieroogkreeftjes/tuinkruiden

•••

**GEROOSTERDE GRIET

Bloemkool varia

•••

BOUT VAN LAM AAN ‘T SPIT

Boontjes / aubergines / gekonfijte kerstomaat

•••

MOES VAN CHOCOLADE

Aardbei / citroen / krokant schuim

menu 3 gerechten zonder ** €39.00

4 gerechten €49.00

 

A LA CARTE  

Kreeft 

Salade van kreeft met gedroogde tomaat

ham van Duroc / tuinkruiden

€26.00

Gebakken asperges met ham van duroc

€18.00

•••

Borst van hoevekip met gebakken asperges

Morieljes in de room

€22.00

Tarbot geroosterd

Bloemkool gebakken / jus van tarbot

€35.00

SOEPEN

per liter / 3 à 4pers / kan ook als hapje

Bisque van kreeft €12.00

asperges soepje met gebakken zeetong sliertjes

€10.00

 

DESSERTEN

Chocolade-karameltaartje met bosvruchten

€8.00 per persoon

Roomijs van vanille  €12.00/1L – Roomijs van karamel €12.00/1L – Sorbet van citroen € 13.00/1L – Sorbet van framboos  €13.00/1L


Bestel