Traiteur

AFHAALGERECHTEN KERST & EINDEJAAR 2018

24, 25 & 31 december – 1 januari

HAPJES

Ingemaakte venkel / gerookte sprotjes

Gerookte hertenfilet / knolselder / jus van appel & selder

zacht gegaarde zalm / gevulde puntpaprika met Thaise yoghurt

Praline van ganzenlever met kweepeer

prijs hapjes €10,00

 

MENU 

LAPJES KREEFT IN YUZU OLIE GEGAARD

Crunchy pompoen / kruidensla

•••

GELAKTE ZEETONG

Prei / eierplant / dashi / gerookte paling

•••

 KALFSFILET GEGAARD MET MARJOLEIN

Bloemkool met crème van cheddar en kruiden / witloof aardappelen

•••

KERSTSTRONK VAN DE KERSTMAN

Melkchocolade / passie / crunch / karamelroomijs

 

Prijs menu 4 gangen EUR59,00

Menu zonder zeetong EUR 45,00

A LA CARTE

SOEPEN

BISQUE VAN KREEFT

Groentjes / stukjes kreeft / armagnac
€18,00/liter

CONSOMMÉ VAN HOUTDUIF

Tuinkruiden
€15,00/liter

SMEUÏGE POMPOENSOEP

Gebakken coquille
€15,00/liter

 

VOORGERECHTEN

PATA NEGRA

Met ingemaakte vijgen en kruidensla
€22,00

CARPACCIO VAN NIEROOGKREEFTJES

Venkelslakruiden & kaviaar
€29.00

 

HOOFDGERECHTEN

FAZANT AAN T SPIT “FINE CHAMPAGNE “

Lichte roomsaus / witloof / kroketjes
€25,00

HERTENGEBRAAD

Winterse groenten / chutney van appel & veenbes / kroketjes
€22,00

GEVULDE ZEETONG MET HAZELNOOT

Prei / wittewijnsaus / garnalen
30,00

ZEEBAARS GEROOSTERD

Jus van bouillabaisse / witloof / pompoen
€30,00

 

DESSERTEN

POMPOENTAARTJE

Chocolade roomijs

€8,00

MASCARPONE MET AMARENA KERSEN

Sorbet van peer

€8,00

IJSMANNETJE

Witte chocolade / rode vruchten

Sorbet van rode vruchten

€8,00


Bestel