Traiteur

AFHAALGERECHTEN VALENTIJN

13-17 februari

HAPJES

Mosselen Bouchot / groene selder / appel

Zacht gegaarde zalm met puntpaprika gevuld met Thaise dressing

Prijs hapjes €5,00

 

MENU 

RUNDSFILET GEZOUTEN GEWIKKELD IN WARME KRUIDEN

Ingemaakte groenten / kruidenmayo / tuinkruiden

•••

BISQUE VAN KREEFT

Groentjes / Armagnac / stukjes kreeft

•••

KALFSFILET GEGAARD AAN HET SPIT MET MARJOLEIN

Peultjes / groen asperges / shiitake

•••

FRAMBOZEN TAARTJE MET CHOCOLADE

Sorbet van litchi

 

Prijs menu €49,00

A LA CARTE

SOEPEN

BISQUE VAN KREEFT

Groentjes / stukjes kreeft / armagnac

€15,00/liter

 

CONSOMMÉ VAN OSSENSTAART

Tuinkruiden / Madeira

€15,00/liter

 

SMEUÏGE POMPOENSOEP

Gebakken coquille

€15,00/liter

 

VOORGERECHTEN

FLINTERDUN GESNEDEN PATA NEGRA

Kruidensla / broodtoast

€22,00

 

CARPACCIO VAN SINT-JACOBSVRUCHTEN

Aardpeer / schaafsel van zwarte truffel

  €29,00

 

HOOFDGERECHTEN

GEBAKKEN ZEETONG

Groene asperges / peultjes / shiitake

Prijs €29,00

 

HOEVEKIP VAN CHALLANS AAN HET SPIT

Billetjes zacht gegaard / caponata / aardappeltjes

Prijs €24,00

 

DESSERTEN

WIT CHOCOLADETAARTJE MET KERN VAN RODE VRUCHTEN

Sorbet van aardbei

Prijs €8,00


Bestel