Traiteur

AFHAALGERECHTEN KERST EN EINDEJAAR 2019

24, 25 EN 31 december

MENU

*SECRETO N°7  BY BUTCHER
Ingemaakte groenten / crème van knolselder

•••

*ZEETONG GEVULD MET GROENE KRUIDEN
Compote van witloof en Roscoff ui

•••

*GEBAKKEN KREEFT IN THAISE GROENE CURRY
Paksoi / aubergines / edamame bonen / kruiden

•••

*BORST VAN PARELHOEN GEKRUID & GEBAKKEN
Witte kool in room / gekonfijte peer in rode wijn / ragout van bospaddenstoelen & billetjes

•••

*KERSTSTRONK VAN ONZE KERSTMAN “REMBERT”
Karamel / chocolade met sinaasappel / crunchy koffie ijs

Prijs menu 3 gerechten €39.00
(zonder kreeft + Secreto / Zeetong)

Prijs menu 4 gerechten €54.00
(zonder kreeft)

Prijs menu 5 gerechten €78.00

A LA CARTE

Hapjes

*Zeeuwse platte oester met prei in gelei
€3.00

*Zalm gravlax met venkel / rode biet / mierikswortelcrème
€3.00

*Flan van bloemkool / smokey mayo / gekonfijt tomaatje / gele bloemkool
Edamame boontjes / groene kruiden
€3.00

 

Voorgerechten

*CARPACCIO VAN SINT-JACOBSVRUCHTEN
Kruidensla / kastanjes / aardpeer
€27.00

•••

*SALADE VAN KREEFT
Thaise sla / ijsbergsla / granaatappel / gepekelde gember / munt / sojascheuten
€27.00

•••

*PATA NEGRA
Ingemaakte groenten
€27.00

•••

*PREISOEP MET LABNEH
Toast met gerookte paling
€18.00/liter

•••

*CONSOMMÉ VAN OSSENSTAART
Groenten en tuinkruiden
€15.00/liter

•••

*BISQUE VAN KREEFT
Armagnac en kruiden
€18.00/liter

 

Hoofdgerechten

*GEBRADEN FAZANT MET WITLOOF
Lichte roomsaus / appel / veenbes
€22.00

•••

*FILET VAN HERT AAN ‘T SPIT GEGAARD MET ROZEMARIJN
Pompoen / chutney van gedroogde pruimen
€25.00

•••

*NAVARIN VAN HERT MET GROENTEN
Gratin van aardappelen
€18.00

•••

*1⁄2 KREEFT OP THAISE WIJZE
Paksoi / aubergine / kruiden
€ 25.00

•••

*MOUSSAKA
aubergine / tomaat / aardappel / kruiden
€ 15.00

 

Dessert

*VANILLE ROOMIJS
€15.00

•••

*SORBET VAN FRAMBOOS
€15.00

•••

*KERSTSTRONK VAN DE REMBERT
€8.00

 

Bestel