Open voor rotisserie
De rotisserie krijgt al jaren een centrale plaats in de keuken van Lijsterbes. Een rotisserie is een klassiek spit uit de Franse gastronomie. Hét geknipte instrument om producten langzaam in hun eigen sappen te laten garen. Een rotisserie voelt zich thuis in een natuurlijke, lichte keuken met een minimum aan vetstoffen, waarbij het karakter van het ingrediënt zelf primeert. Een aanrader voor de echte liefhebber van een perfect gegaard stuk vlees.
TATAKI VAN BALFEGO TONIJN
Miso aubergines / Canadese gepofte rijst / heldere jus van tomaat
…
GEBAKKEN SINT JACOBSVRUCHT
Knolselder gegaard / rozenblaadjes / haring & zalmeitjes
…
WILDE ZEEBAARS GEGAARD OP BEUKENHOUT
Snuisterijen van de boerderij / balsamiek van rijpe appelen
…
FAZANTENHAAN AAN ‘T SPIT
Maïs / Taco met fazantenbil & witte koolsla / bospaddestoelen
…
IJSPARFAIT VAN SULtan CHOCOLADE
Hazelnoot gebakje / sorbet van citrusvruchten