Rotisserie menu
De rotisserie krijgt al jaren een centrale plaats in de keuken van Lijsterbes. Een rotisserie is een klassiek spit uit de Franse gastronomie. Hét geknipte instrument om producten langzaam in hun eigen sappen te laten garen. Een rotisserie voelt zich thuis in een natuurlijke, lichte keuken met een minimum aan vetstoffen, waarbij het karakter van het ingrediënt zelf primeert. Een aanrader voor de echte liefhebber van een perfect gegaard stuk vlees.
TATAKI VAN TONIJN “BALFEGO”
Roomwafeltje / rammenas / radijsjes
…
GEBAKKEN WITTE ASPERGES
Kabeljauwwang / bieslook / krokant met eidooier
…
TARBOT BELEGD MET HAZELNOTEN
Groene boontjes / judasoor / kruidige jus
…
HOEVEKIP “CRÊTE D’ARDENNE” AAN ‘T SPIT
Morieljes / lichte roomsaus / groene asperges / aardappelkrokant
…
ZACHT GEGAARDE RABARBER
Crumble / Yuzu / witte chocolade / veenbessen