Open voor rotisserie
De rotisserie krijgt al jaren een centrale plaats in de keuken van Lijsterbes. Een rotisserie is een klassiek spit uit de Franse gastronomie. Hét geknipte instrument om producten langzaam in hun eigen sappen te laten garen. Een rotisserie voelt zich thuis in een natuurlijke, lichte keuken met een minimum aan vetstoffen, waarbij het karakter van het ingrediënt zelf primeert. Een aanrader voor de echte liefhebber van een perfect gegaard stuk vlees.
Menu vanaf 18 juni
KONINGSKRAB & MOWI ZALM
Venkel gekonfijt / sla / bosuitjes opgefrist met groentejus
…
ZEEBAARS ZACHT GEGAARD IN OLIJFOLIE MET CITROENBONENKRUID
peultjes / artisjok jonge sla / jus van appel balsamico
…
NIEROOGKREEFTJES KORSTIG GEBAKKEN
Fidua bereid zoals paella
…
ZOMERREERUG GEBRADEN MET MARJOLEIN
Tomaten & aardbei chutney / nieuwe aardappelen
…
PANNA COTTA MET FRAMBOZEN
Abrikozen / sorbet / sponscake / bizonwodka