menu ROTISSERIE
De rotisserie krijgt al jaren een centrale plaats in de keuken van Lijsterbes. Een rotisserie is een klassiek spit uit de Franse gastronomie. Hét geknipte instrument om producten langzaam in hun eigen sappen te laten garen. Een rotisserie voelt zich thuis in een natuurlijke, lichte keuken met een minimum aan vetstoffen, waarbij het karakter van het ingrediënt zelf primeert. Een aanrader voor de echte liefhebber van een perfect gegaard stuk vlees.
WITTE ASPERGES & GEROOKTE PALING
Radijsjes gepekeld /dille labneh /waterkers
NIEROOGKREEFTJES
Geroosterde nieuwe aardappel/gember/shi-take
TARBOT ZACHT GEGAARD MET CITROENBONENKRUID
Bimi/Ricotta/”Pinetta” Goat bleu cheese Italië
JONG HAANTJE AAN T SPIT
Groen boontjes /asperge /pesto/duivels
AARDBEI & Citroen
Duizendblad/olijfolie ijs met roomse kervel