Open voor rotisserie
De rotisserie krijgt al jaren een centrale plaats in de keuken van Lijsterbes. Een rotisserie is een klassiek spit uit de Franse gastronomie. Hét geknipte instrument om producten langzaam in hun eigen sappen te laten garen. Een rotisserie voelt zich thuis in een natuurlijke, lichte keuken met een minimum aan vetstoffen, waarbij het karakter van het ingrediënt zelf primeert. Een aanrader voor de echte liefhebber van een perfect gegaard stuk vlees.
CARPACCIO VAN SINT JACOBSVRUCHTEN
Veldsla / knolselder / zwarte truffel
…
GEBAKKEN KABELJAUWHAASJE & SPICY MOSSELEN
Prei / zeewier / jus van mosselen
…
POPERINGSE HOPPESCHEUTEN
Hand gepelde garnalen /tuinkers /toast
…
LAMSZADEL GEBAKKEN MET CHIMiCHURRI
Jonge wortelen / boontjes / labneh /gepofte aardappel
…
LEMON COLONEL
Citroen / wodka / amandel / sneeuweitjes