Open voor rotisserie
De rotisserie krijgt al jaren een centrale plaats in de keuken van Lijsterbes. Een rotisserie is een klassiek spit uit de Franse gastronomie. Hét geknipte instrument om producten langzaam in hun eigen sappen te laten garen. Een rotisserie voelt zich thuis in een natuurlijke, lichte keuken met een minimum aan vetstoffen, waarbij het karakter van het ingrediënt zelf primeert. Een aanrader voor de echte liefhebber van een perfect gegaard stuk vlees.
TARTAAR VAN LANGOUSTINES
Relish van tomaat / gemarineerde kerstomaatjes / ijs van basilicum
…
BOUCHOT MOSSELTJES & OCTOPUS OP DE HETE PLAAT
Groenten van de boerderij / jus van de mosselen
…
Gebakken zeetong
Verse pasta / aubergines / coppa / Taggiasche olijfjes
…
PRESSA VAN IBERICO VARKEN AAN ‘T SPIT
Groene kool / peer / sponszwam
…
Vijg gegaard in vermouth Donc
Mousse van mascarpone / sorbet van melkchocolade