Open voor rotisserie
De rotisserie krijgt al jaren een centrale plaats in de keuken van Lijsterbes. Een rotisserie is een klassiek spit uit de Franse gastronomie. Hét geknipte instrument om producten langzaam in hun eigen sappen te laten garen. Een rotisserie voelt zich thuis in een natuurlijke, lichte keuken met een minimum aan vetstoffen, waarbij het karakter van het ingrediënt zelf primeert. Een aanrader voor de echte liefhebber van een perfect gegaard stuk vlees.
CEVICHE VAN HAMACHI
Gekleurde bietjes / ponzu / yuzu / crispy nori
…
GEBAKKEN ZEETONG
Venkel / selder / hazelnootboter / wilde peterselie
…
GROTE GEBAKKEN SINT JACOBSVRUCHT
Verse pasta met zwarte wintertruffel
…
BERUGI* RUND FILET AAN ‘T SPIT GEGAARD
Schorseneren / zilveruitjes / mayo van zwarte look
* Berugi ©, wat Japans is voor België, staat bekend als een kwaliteitsmerk dat garant staat voor uitzonderlijk gemarmerd rundvlees. Ze hanteren de strengste selectiecriteria voor Belgische melkkoeien, waaronder rassen zoals Holstein en Jersey. Dit resulteert in prachtig gemarmerd vlees van eigen bodem, met een focus op topkwaliteit en authenticiteit.
…
ANANAS VAN DE IVOORKUST
Carpaccio / romig / lychee / rozen