Open voor rotisserie
De rotisserie krijgt al jaren een centrale plaats in de keuken van Lijsterbes. Een rotisserie is een klassiek spit uit de Franse gastronomie. Hét geknipte instrument om producten langzaam in hun eigen sappen te laten garen. Een rotisserie voelt zich thuis in een natuurlijke, lichte keuken met een minimum aan vetstoffen, waarbij het karakter van het ingrediënt zelf primeert. Een aanrader voor de echte liefhebber van een perfect gegaard stuk vlees.
Menu vanaf 1 mei
WITTE BELGISCHE ASPERGES / gegaard & gepekeld
Ansjovis & pata negra Bellota
…
Morieljes & groenE asperges
Ricotta / traag gegaard buikspek / truffeldressing
…
TATAKI VAN Balfego tonijn
Sushi rijst & gerookte bouillon
…
Dark red frison rIb eye aan ’t spit gegaard
Jonge wortelen & kerstomaatjes Marokkaans getint
…
GESMOLTEN AARDBEI & WITTE CHOCOLADE
Ijs van olijfolie & crunchy hazelnoot